torstai 6. maaliskuuta 2014

10 asiaa, joista en pidä

1. Maitopurkit, jotka eivät suostu aukeamaan. Sen sijaan niiden kaatonokat notkistuvat avausyrityksistä ja vihdoin ja viimein, kun olet kynsien, saksien ja jumalan armahduksen avulla saanut purkkiin reiän, kaatonokka on niin runneltu, että maidot menee ohi lasin.

Vähänkö ärsyttävää!!!
2. Naisten lehden reseptit, joihin pitää metsästää puoli thaimaata oikeita mausteita, keitellä, vispata ja paahdottaa tuntitolkulla ja lopputuloksena on pahaa mössöä. …ja ruokakaapissasi lähes täydet purkilliset erikoismausteita, joita et tule koskaan enää tarvitsemaan.

3. Sukkahousut, jotka hajoavat heti, kun ne saa ulos pakkauksesta.

4. Liian tiukka pönihäntä. Sellainen, joka jättää päänahan araksi tunneiksi hiuslenkin poistamisen jälkeen.

5. Tietokoneen tietoturvapäivitykset, jotka ilmestyvät varoitusikkunana ruutuun ilmoittamaan, että kone sammutetaan minuutin sisällä, juuri, kun sinulla oli hyvä kirjoitus-flow päällä. Päivitystä voi kyllä viivästyttää, mutta se on vain väistämättömän ajatuskatkoksen lykkäämistä.

6. Tv-sarjat, joissa esiintyy vain nuoria ja kauniita ihmisiä. Siinä vaiheessa, kun ei voi erottaa kuka on lapsi ja kuka vanhempi, jotain on pielessä.

7. Pakkasella käyttökelvottomat älypuhelimet. Ei ne Nokian insinöörit taida usein seistä bussipysäkillä 30 asteen pakkasessa yrittämässä näpytellä kännykästä esiin bussiaikatauluja. Sormet jäätyy, kun ei se laite toimi sormikkaat kädessä!  Ja yhteyskin hidastuu etanavauhtiin, kun on tarpeeksi kylmä!

8. Asiakaspalvelijat, joilta ei saa palvelua. Varsinkin elektroniikkakaupassa, uutta tietokonetta etsiessä, kun on vartin verran tuijotellut eri kokoisia laitteita ja harhaillut käytäviä edes takaisin epätoivoinen katse naamallansa saamatta palvelua, tuntee itsensä pieneksi ja mitättömäksi. En varmaan näyttänyt henkilöltä, joka tarvitsee uuden tietokoneen.

9. Tilarohmut, Piltti-/Bonapurkit. Niksipirkat ovat täynnä vinkkejä kuinka piltti- ja bonapurteloista voi kätevästi askarrella tyylikkäitä tuoksukylttilälyhtyjä, kuviollisia säilytysrasioita taikka trendikkäitä kuivakukkaruukkuja. Ne ovat niin hemmetin käteviä, mutta purkkeihin on jäänyt silti paha suunnitteluvika. Niitä ei voi kasata, niitä ei voi lytätä, ne vievät ihan valtavasti tilaa avattuina taikka tyhjinä. Jokaisen lapsiperheen kodista löytyy varmasti pilttipurkkimeri (Kätevä niksi sekin!).


10. Räntäsateet. Kuka niistä voi edes pitää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti